Veganský burger z cizrny a fazolí
Suroviny:
Suroviny |
množství |
jednotka |
1 |
porce |
|
suroviny: |
množství |
jednotka |
bylinky koriandr |
0,01 |
kg |
bylinky petržel |
0,02 |
kg |
cibule červená |
0,1 |
kg |
cibulka lahůdková |
0,01 |
kg |
cizrna |
0,05 |
kg |
česnek |
0,02 |
kg |
fazole |
0,02 |
kg |
mrkev |
0,16 |
kg |
olej olivový |
0,01 |
l |
pasta tahini (sezamová) |
0,01 |
kg |
mouka |
0,05 |
kg |
sůl |
0,008 |
kg |
řepa červená |
0,1 |
kg |
Technologický postup:
Uvařené luštěniny nameleme a zamícháme s nastrouhanou mrkví a řepou. Přidáme čeervenou cibuli nakrájenou na kostičky, lahůdkovou cibuli nakrájenou na kolečka, česnek drcený, mouku, tahini. Důkladně zamícháme a vytvořené placky pečeme na olivovém oleji.
Veganský burger z cizrny a fazolí
Suroviny |
množství |
jednotka |
1 |
porce |
|
suroviny: |
množství |
jednotka |
bylinky koriandr |
0,01 |
kg |
bylinky petržel |
0,02 |
kg |
cibule červená |
0,1 |
kg |
cibulka lahůdková |
0,01 |
kg |
cizrna |
0,05 |
kg |
česnek |
0,02 |
kg |
fazole |
0,02 |
kg |
mrkev |
0,16 |
kg |
olej olivový |
0,01 |
l |
pasta tahini (sezamová) |
0,01 |
kg |
mouka |
0,05 |
kg |
sůl |
0,008 |
kg |
řepa červená |
0,1 |
kg |
Uvařené luštěniny nameleme a zamícháme s nastrouhanou mrkví a řepou. Přidáme čeervenou cibuli nakrájenou na kostičky, lahůdkovou cibuli nakrájenou na kolečka, česnek drcený, mouku, tahini. Důkladně zamícháme a vytvořené placky pečeme na olivovém oleji.