Veganský burger z cizrny a fazolí

Suroviny:

Suroviny

množství

jednotka

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky koriandr

0,01

kg

bylinky petržel

0,02

kg

cibule červená

0,1

kg

cibulka lahůdková

0,01

kg

cizrna

0,05

kg

česnek

0,02

kg

fazole

0,02

kg

mrkev

0,16

kg

olej olivový

0,01

l

pasta tahini (sezamová)

0,01

kg

mouka

0,05

kg

sůl

0,008

kg

řepa červená

0,1

kg

Technologický postup:

Uvařené luštěniny nameleme a zamícháme s nastrouhanou mrkví a řepou.  Přidáme čeervenou cibuli nakrájenou na kostičky, lahůdkovou cibuli nakrájenou na kolečka, česnek drcený, mouku, tahini. Důkladně zamícháme a vytvořené placky pečeme na olivovém oleji. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Veganský burger z cizrny a fazolí

Suroviny

množství

jednotka

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky koriandr

0,01

kg

bylinky petržel

0,02

kg

cibule červená

0,1

kg

cibulka lahůdková

0,01

kg

cizrna

0,05

kg

česnek

0,02

kg

fazole

0,02

kg

mrkev

0,16

kg

olej olivový

0,01

l

pasta tahini (sezamová)

0,01

kg

mouka

0,05

kg

sůl

0,008

kg

řepa červená

0,1

kg

Uvařené luštěniny nameleme a zamícháme s nastrouhanou mrkví a řepou.  Přidáme čeervenou cibuli nakrájenou na kostičky, lahůdkovou cibuli nakrájenou na kolečka, česnek drcený, mouku, tahini. Důkladně zamícháme a vytvořené placky pečeme na olivovém oleji. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen