Teplý cizrnový hummus

Suroviny:

Suroviny

množství

jednotka

Teplý cizrnový hummus

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

citronový koncetrát

0,013

kg

cizrna

0,07

kg

mražené - česnek drcený

0,01

kg

olej olivový

0,016

l

pasta tahini (sezamová)

0,016

l

sůl

0,002

kg

Technologický postup:

Cizrnu namočíme přes noc. Uvařit do měkka, necháme část vody na povolení. Cizrnu vymixujeme se zbylými suroviny. Případně povolíme vodou z cizrny. Hummus mažeme na pečivo nebo jen s kousky zeleniny. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Teplý cizrnový hummus

Suroviny

množství

jednotka

Teplý cizrnový hummus

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

citronový koncetrát

0,013

kg

cizrna

0,07

kg

mražené - česnek drcený

0,01

kg

olej olivový

0,016

l

pasta tahini (sezamová)

0,016

l

sůl

0,002

kg

Cizrnu namočíme přes noc. Uvařit do měkka, necháme část vody na povolení. Cizrnu vymixujeme se zbylými suroviny. Případně povolíme vodou z cizrny. Hummus mažeme na pečivo nebo jen s kousky zeleniny. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen