Rychvalďáček

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Tvaroh měkký

0,500

kg

Šlehačka 33%

0,300

l

Mléko

0,050

l

Cukr krystal

0,100

kg

Technologický postup:

Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.

MŠ Mírová 1744, Rychvald

Sladké pokrmy
Zpět na výpis

Rychvalďáček

Název suroviny

Množství

MJ

Tvaroh měkký

0,500

kg

Šlehačka 33%

0,300

l

Mléko

0,050

l

Cukr krystal

0,100

kg

Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.

MŠ Mírová 1744, Rychvald