Rychvalďáček
Suroviny:
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Tvaroh měkký |
0,500 |
kg |
|
Šlehačka 33% |
0,300 |
l |
|
Mléko |
0,050 |
l |
|
Cukr krystal |
0,100 |
kg |
Technologický postup:
Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.

Rychvalďáček
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Tvaroh měkký |
0,500 |
kg |
|
Šlehačka 33% |
0,300 |
l |
|
Mléko |
0,050 |
l |
|
Cukr krystal |
0,100 |
kg |
Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tvaroh, dle potřeby mléko, mletý cukr. V miskách zdobíme ovocem.

MŠ Mírová 1744, Rychvald