Kapr s rozmarýnem

Suroviny:

150 g / porce

10 porcí

Kapr

1500g

Rozmarýn

50g

Kmín mletý

20g

Sůl

15g

Máslo

50g

Technologický postup:

Rybí filety nejdříve osušte papírovou utěrkou a poté ze všech stran osolte a posypte kmínem. Vložte jej do vymazaného pekáče kůží dolů a zasypte sekaným rozmarýnem a přidejte máslo. Pečte asi 10-12 minut, dokud nebude ryba nazlátlá. Vyjměte z trouby, rozdělte na porce a servírujte.

Lenka Pokorná

Drůbeží a rybí pokrmy
Zpět na výpis

Kapr s rozmarýnem

150 g / porce

10 porcí

Kapr

1500g

Rozmarýn

50g

Kmín mletý

20g

Sůl

15g

Máslo

50g

Rybí filety nejdříve osušte papírovou utěrkou a poté ze všech stran osolte a posypte kmínem. Vložte jej do vymazaného pekáče kůží dolů a zasypte sekaným rozmarýnem a přidejte máslo. Pečte asi 10-12 minut, dokud nebude ryba nazlátlá. Vyjměte z trouby, rozdělte na porce a servírujte.

Lenka Pokorná