Kapr s rozmarýnem
Suroviny:
150 g / porce |
10 porcí |
Kapr |
1500g |
Rozmarýn |
50g |
Kmín mletý |
20g |
Sůl |
15g |
Máslo |
50g |
Technologický postup:
Rybí filety nejdříve osušte papírovou utěrkou a poté ze všech stran osolte a posypte kmínem. Vložte jej do vymazaného pekáče kůží dolů a zasypte sekaným rozmarýnem a přidejte máslo. Pečte asi 10-12 minut, dokud nebude ryba nazlátlá. Vyjměte z trouby, rozdělte na porce a servírujte.
Kapr s rozmarýnem
150 g / porce |
10 porcí |
Kapr |
1500g |
Rozmarýn |
50g |
Kmín mletý |
20g |
Sůl |
15g |
Máslo |
50g |
Rybí filety nejdříve osušte papírovou utěrkou a poté ze všech stran osolte a posypte kmínem. Vložte jej do vymazaného pekáče kůží dolů a zasypte sekaným rozmarýnem a přidejte máslo. Pečte asi 10-12 minut, dokud nebude ryba nazlátlá. Vyjměte z trouby, rozdělte na porce a servírujte.