Čočkový salát

Suroviny:

Suroviny

množství

jednotka

Čočkový salát

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky petržel

0,004

kg

bylinky rozmarýn

0,001

kg

bylinky tymián

0,001

kg

celer řapíkatý

0,02

kg

cibule červená

0,03

kg

cuketa

0,02

kg

čočka beluga

0,04

kg

čočka červená

0,02

kg

čočka zelená

0,04

kg

koření pepř

0,0005

kg

mrkev

0,03

kg

ocet vinný

0,007

l

olej olivový

0,01

l

paprika barevná

0,03

kg

sůl

0,006

kg

Technologický postup:

Zeleninu očistíme a opečeme na olivovém oleji (cibuli na klínky, mrkev, celer, cuketu, papriku na malé kostičky) smícháme s uvařenou čočkou, na jemno nasekanými bylinkami. Dochutíme solí a vinným octem.

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen

Saláty
Zpět na výpis

Čočkový salát

Suroviny

množství

jednotka

Čočkový salát

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky petržel

0,004

kg

bylinky rozmarýn

0,001

kg

bylinky tymián

0,001

kg

celer řapíkatý

0,02

kg

cibule červená

0,03

kg

cuketa

0,02

kg

čočka beluga

0,04

kg

čočka červená

0,02

kg

čočka zelená

0,04

kg

koření pepř

0,0005

kg

mrkev

0,03

kg

ocet vinný

0,007

l

olej olivový

0,01

l

paprika barevná

0,03

kg

sůl

0,006

kg

Zeleninu očistíme a opečeme na olivovém oleji (cibuli na klínky, mrkev, celer, cuketu, papriku na malé kostičky) smícháme s uvařenou čočkou, na jemno nasekanými bylinkami. Dochutíme solí a vinným octem.

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen