Čočka beluga s cuketou

Suroviny:

Čočka beluga s cuketou

Suroviny

množství

jednotka

Čočka beluga s cuketou

1

porce

suroviny

množství

jednotka

bylinky petržel

0,005

kg

cibule

0,025

kg

cuketa

0,05

kg

česnek

0,004

kg

čočka beluga

0,12

kg

koření kurkuma

0,002

kg

koření pepř

0,0005

kg

ocet vinný

0,005

l

olej rostlinný

0,01

l

sůl

0,0015

kg

zázvor

0,002

kg

Technologický postup:

Cibuli spěníme s česnek a nakostičky nakrájeným zázvorem , přidáme upečenou cuketu, uvařenou čočku(můžeme nahradit klasickou), koření, ocet, petžel, dochutíme solí a pepřem. Podávame studené i teplé. Můžeme doplnit o zastřené vejce.

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Čočka beluga s cuketou

Čočka beluga s cuketou

Suroviny

množství

jednotka

Čočka beluga s cuketou

1

porce

suroviny

množství

jednotka

bylinky petržel

0,005

kg

cibule

0,025

kg

cuketa

0,05

kg

česnek

0,004

kg

čočka beluga

0,12

kg

koření kurkuma

0,002

kg

koření pepř

0,0005

kg

ocet vinný

0,005

l

olej rostlinný

0,01

l

sůl

0,0015

kg

zázvor

0,002

kg

Cibuli spěníme s česnek a nakostičky nakrájeným zázvorem , přidáme upečenou cuketu, uvařenou čočku(můžeme nahradit klasickou), koření, ocet, petžel, dochutíme solí a pepřem. Podávame studené i teplé. Můžeme doplnit o zastřené vejce.

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen