Zdravé pečení a ochutnávka řepy

Buchta z červené řepy:

800g kysané smetany

2 vejce

250 g třtinového cukru

100 g červené řepy

300 g špaldové mouky 

1 kypřící prášek

Děti měli možnost ochutnat dva druhy řepy - a porovnat je .V rámci tématu řepování se děti dozvěděly jaké druhy řepy existují a jak se využívají. Z červené řepy jsme upekli buchtu. Snažili jsme se vybrat recept ze zdravých surovin. Hrát se na pekaře všechny moc bavilo a výsledek stál za to, buchta byla báječná.

Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1
Zpět na výpis