Zdravé pečení a ochutnávka řepy

25. 10. 2021
MŠ Mozaika Pardubice, nábřeží Závodu míru 1961, 530 02 Pardubice

Buchta z červené řepy:

800g kysané smetany

2 vejce

250 g třtinového cukru

100 g červené řepy

300 g špaldové mouky 

1 kypřící prášek

Děti měli možnost ochutnat dva druhy řepy - a porovnat je .V rámci tématu řepování se děti dozvěděly jaké druhy řepy existují a jak se využívají. Z červené řepy jsme upekli buchtu. Snažili jsme se vybrat recept ze zdravých surovin. Hrát se na pekaře všechny moc bavilo a výsledek stál za to, buchta byla báječná.

Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1Zdravé pečení a ochutnávka řepy 1
Zpět na výpis

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací