"Sladké potěšení"

12. 7. 2021

Sterilovanou cizrnu děti rozmixovaly ručním mixérem a přidaly čekankový sirup, arašídové máslo a kousky hořké čokolády. Pomocí dvou lžiček tvořily placičky ze smíchaných ingrediencí. S pomocí paních kuchařek jsme sušenky pekli 20 min. Velkým překvapením bylo, jak cizrna může nahradit mouku a výborně chutnat na sladko. Netradiční recepty jsou pro nás velkou inspirací.

"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1"Sladké potěšení" 1
Zpět na výpis