Praktický seminář pro kuchařky

Dne 13. 9. 2018 se paní kuchařky zúčastnily praktického školení, které se konalo v ZŠ Želiv pod vedením lektorky Mgr. Andrey Hruškové. Paní kuchařky se aktivně zapojily do přípravných prací očištění ovoce a zeleniny. Poté sledovaly, jak pod rukama zkušené lektorky vznikala zdravá jídla vhodná pro přípravu stravy pro děti ve školce, a která také výtečně chutnala. Připravoval se např. dezert z pečeného ovoce a zakysané smetany, šťouchané brambory s cibulkou a jáhly, salát coleskaw s bagetkou nebo pyré z červené čočky s tempeh, okurkový salát Tzatziky, jáhly nasladko se zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem přelité datlovým sirupem, jáhlové rafaelo a řada dalším kombinací z uvedených surovin. Seminář byl velmi přínosný a již se těšíme, jak budeme nové pokrmy připravovat v naší školní kuchyni.

Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1Praktický seminář pro kuchařky 1
Zpět na výpis