Monitoring solení

Monitoring solení

Cílem analýzy Monitoringu solení je zjištění, jak využíváte sůl při přípravě pokrmů ve srovnání s doporučeními WHO. 

Monitoring soli spočívá v zapisování spotřeby přímé a nepřímé soli (obsažené v polotovarech, hotových pokrmech a dochucovadlech) do předdefinovaných karet pokrmu.

Zpráva z Monitoringu bude obsahovat cenné informace:

  • Vysvětlení problematiky solení.
  • Analýzu dat z Monitoringu solení.
  • Hodnocení současného stavu a vytyčení klíčových oblastí pro další rozvoj.
  • Návrh doporučení k používání soli nebo alternativ soli.

Organizace: 

Doba trvání: sběr dat – vyplnění karet pokrmů: 5 pracovních dnů. Analýzu a doporučení z Monitoringu soli obdržíte do 3 týdnů od odevzdání vyplněných karet pokrmů.

Cena:  3 500 Kč, pro školy zapojené do programu SZŠ - Kč 2 000,-

Objednávka semináře: pro objednávku tohoto semináře prosím vyplňte tento jednoduchý formulář