Těstovinový salát s kukuřicí a bílým jogurtem

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Těstoviny

0,800

kg

Okurky salátové

0,150

kg

Paprika kapie

0,300

kg

Rajčata

0,300

kg

Pórek

0,100

kg

Rukola

0,000

kg

Kukuřice sterilovaná

0,150

kg

Jogurt bílý

0,800

kg

Sůl mořská

0,001

kg

Pepř čtyř barev

0,001

kg

Kečup

0,001

kg

Technologický postup:

Uvaříme těstoviny v osolené vodě na skus. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Na kostky nakrájíme všechnu čerstvou zeleninu. Vše smícháme, dochutíme a přidáme bílý jogurt, kečup. Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Rychta Krásensko

Saláty
Zpět na výpis

Těstovinový salát s kukuřicí a bílým jogurtem

Název suroviny

Množství

MJ

Těstoviny

0,800

kg

Okurky salátové

0,150

kg

Paprika kapie

0,300

kg

Rajčata

0,300

kg

Pórek

0,100

kg

Rukola

0,000

kg

Kukuřice sterilovaná

0,150

kg

Jogurt bílý

0,800

kg

Sůl mořská

0,001

kg

Pepř čtyř barev

0,001

kg

Kečup

0,001

kg

Uvaříme těstoviny v osolené vodě na skus. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Na kostky nakrájíme všechnu čerstvou zeleninu. Vše smícháme, dochutíme a přidáme bílý jogurt, kečup. Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Rychta Krásensko