Rybí filé na fazolových luscích
Suroviny:
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Lusky fazolové mražené |
0,500 |
kg |
|
Rybí filé - mořské ryby |
1,250 |
kg |
|
Sůl |
0,020 |
kg |
|
Kopr čerstvý |
0,005 |
kg |
|
Máslo |
0,020 |
kg |
|
Olej stolní |
0,002 |
l |
Technologický postup:
Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.


Rybí filé na fazolových luscích
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Lusky fazolové mražené |
0,500 |
kg |
|
Rybí filé - mořské ryby |
1,250 |
kg |
|
Sůl |
0,020 |
kg |
|
Kopr čerstvý |
0,005 |
kg |
|
Máslo |
0,020 |
kg |
|
Olej stolní |
0,002 |
l |
Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.

