Pomazánka z lučiny a bílé ředkve

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Ředkev bílá

0,300

kg

Paprika zelená

0,050

kg

Sýr lučina

0,200

kg

Jogurt bílý

0,100

kg

Pažitka

0,001

kg

Sůl

0,001

kg

Pepř mletý

0,001

kg

Celozrnné pečivo

10,000

ks

Technologický postup:

Ředkve oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na malé kostičky. Lučinu a jogurt dáme do misky, přidáme sůl + pepř, promícháme se zeleninou. Podáváme s celozrnným pečivem a zdobíme pažitkou.

MŠ Míkovice

Pomazánky
Zpět na výpis

Pomazánka z lučiny a bílé ředkve

Název suroviny

Množství

MJ

Ředkev bílá

0,300

kg

Paprika zelená

0,050

kg

Sýr lučina

0,200

kg

Jogurt bílý

0,100

kg

Pažitka

0,001

kg

Sůl

0,001

kg

Pepř mletý

0,001

kg

Celozrnné pečivo

10,000

ks

Ředkve oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku nakrájíme na malé kostičky. Lučinu a jogurt dáme do misky, přidáme sůl + pepř, promícháme se zeleninou. Podáváme s celozrnným pečivem a zdobíme pažitkou.

MŠ Míkovice