Polévka z červené čočky I
Suroviny:
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Voda |
2,500 |
l |
|
Olej olivový |
0,050 |
kg |
|
Cibule |
0,040 |
kg |
|
Mrkev |
0,100 |
kg |
|
Česnek |
0,010 |
kg |
|
Čočka červená |
0,500 |
kg |
|
Sůl |
0,001 |
kg |
|
Petržel nať |
0,010 |
kg |
Technologický postup:
Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.

Polévka z červené čočky I
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Voda |
2,500 |
l |
|
Olej olivový |
0,050 |
kg |
|
Cibule |
0,040 |
kg |
|
Mrkev |
0,100 |
kg |
|
Česnek |
0,010 |
kg |
|
Čočka červená |
0,500 |
kg |
|
Sůl |
0,001 |
kg |
|
Petržel nať |
0,010 |
kg |
Suroviny uvaříme, pak rozmixujeme. Do hotové polévky vložíme kostičky chleba opražené v troubě a zakápnuté ol. olejem, ozdobíme petrželovou natí.

89. + 44. MŠ Plzeň