Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Seitan speciál

0,800

kg

Tříbarevná rýže natural 

0,800

kg

Pórek   

0,300

kg

Olej řepkový

0,110

l

Česnek

0,050

kg

Citronová šťáva

0,075

l

Sojová omáčka fermentovaná

0,150

l

Technologický postup:

Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.

Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina

Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)

Iveta Brunová, ZŠ a MŠ Malšice

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží

Název suroviny

Množství

MJ

Seitan speciál

0,800

kg

Tříbarevná rýže natural 

0,800

kg

Pórek   

0,300

kg

Olej řepkový

0,110

l

Česnek

0,050

kg

Citronová šťáva

0,075

l

Sojová omáčka fermentovaná

0,150

l

Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.

Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina

Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)

Iveta Brunová, ZŠ a MŠ Malšice