Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží
Suroviny:
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Seitan speciál |
0,800 |
kg |
|
Tříbarevná rýže natural |
0,800 |
kg |
|
Pórek |
0,300 |
kg |
|
Olej řepkový |
0,110 |
l |
|
Česnek |
0,050 |
kg |
|
Citronová šťáva |
0,075 |
l |
|
Sojová omáčka fermentovaná |
0,150 |
l |
Technologický postup:
Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.
Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina
Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)

Marinovaný seitan s pórkem a tříbarevnou rýží
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Seitan speciál |
0,800 |
kg |
|
Tříbarevná rýže natural |
0,800 |
kg |
|
Pórek |
0,300 |
kg |
|
Olej řepkový |
0,110 |
l |
|
Česnek |
0,050 |
kg |
|
Citronová šťáva |
0,075 |
l |
|
Sojová omáčka fermentovaná |
0,150 |
l |
Do marinády připravené z oleje, česneku, citronové šťávy a sojové omáčky namočíme nakrájený seitan na kostičky. Necháme marinovat hodinu. Nakrájený čerstvý pórek orestujeme na oleji, poté dáme prohřát seitan a i se zbytkem marinády. Nakonec vmícháme do uvařené rýže.
Vhodná příloha: zelenina, zeleninové saláty, kimči zelenina
Alergeny: 01- obiloviny obsahující lepek,06-sojové boby(soja)
