Karotková pomazánka

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Máslo pomazánkové

0,139

kg

Karotka

0,083

kg

Jablka

0,056

kg

Cibule

0,028

kg

Citrónová šťáva

0,001

l

Sůl

0,001

kg

Křen

0,017

kg

Technologický postup:

Do pomazánkového másla nastrouháme čerstvou karotku, oloupaná jablka, křen, přidáme jemně nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu, sůl a vše dobře promícháme.

MŠ Tylovice

Pomazánky
Zpět na výpis

Karotková pomazánka

Název suroviny

Množství

MJ

Máslo pomazánkové

0,139

kg

Karotka

0,083

kg

Jablka

0,056

kg

Cibule

0,028

kg

Citrónová šťáva

0,001

l

Sůl

0,001

kg

Křen

0,017

kg

Do pomazánkového másla nastrouháme čerstvou karotku, oloupaná jablka, křen, přidáme jemně nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu, sůl a vše dobře promícháme.

MŠ Tylovice