Karbanátek pečený s luštěninou

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Majoránka

0,003

kg

Česnek mražený

0,015

kg

Sůl

0,020

kg

Mouka hrubá

0,030

kg

Cibule

0,100

kg

Olej stolní

0,030

l

Strouhanka

0,080

kg

Hovězí maso přední bez kosti

0,400

kg

Vepřová plec bez kosti

0,400

kg

Vejce

1,000

ks

Pepř mletý

0,001

kg

Luštěninová směs do karbanátků

0,120

kg

Technologický postup:

Umyté a nakrájené hovězí a vepřové maso umeleme, přidáme uvařenou luštěninovou směs, sůl, pepř, česnek, majoránku, cibuli, mouku, vejce, strouhanku a důkladně promícháme. Tvoříme karbanátky, které dáváme do vymaštěného pekáče a upečeme.

ZŠ Plzeň

Masité pokrmy
Zpět na výpis

Karbanátek pečený s luštěninou

Název suroviny

Množství

MJ

Majoránka

0,003

kg

Česnek mražený

0,015

kg

Sůl

0,020

kg

Mouka hrubá

0,030

kg

Cibule

0,100

kg

Olej stolní

0,030

l

Strouhanka

0,080

kg

Hovězí maso přední bez kosti

0,400

kg

Vepřová plec bez kosti

0,400

kg

Vejce

1,000

ks

Pepř mletý

0,001

kg

Luštěninová směs do karbanátků

0,120

kg

Umyté a nakrájené hovězí a vepřové maso umeleme, přidáme uvařenou luštěninovou směs, sůl, pepř, česnek, majoránku, cibuli, mouku, vejce, strouhanku a důkladně promícháme. Tvoříme karbanátky, které dáváme do vymaštěného pekáče a upečeme.

ZŠ Plzeň