Karbanátek celerový s kuřecím masem

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Sůl

0,020

kg

Strouhanka

0,100

kg

Celer

0,250

kg

Vejce

3,000

ks

Olej stolní

0,050

l

Majoránka

0,002

kg

Kuřecí řízky

0,900

kg

Technologický postup:

Kuřecí maso umeleme společně s celerem. Přidáme máčenou žemli v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta tvoříme karbanátky, které vložíme do gastronádoby. Karbanátky potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.

MŠ Plzeň

Masité pokrmy
Zpět na výpis

Karbanátek celerový s kuřecím masem

Název suroviny

Množství

MJ

Sůl

0,020

kg

Strouhanka

0,100

kg

Celer

0,250

kg

Vejce

3,000

ks

Olej stolní

0,050

l

Majoránka

0,002

kg

Kuřecí řízky

0,900

kg

Kuřecí maso umeleme společně s celerem. Přidáme máčenou žemli v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta tvoříme karbanátky, které vložíme do gastronádoby. Karbanátky potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.

MŠ Plzeň