Dýňový krém

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Dýně máslová

1,250

kg

Cuketa

0,200

kg

Syrová červená řepa

0,050

kg

Sůl

0,005

kg

Sójová omáčka

0,005

l

Bio zeleninový bujon

0,005

kg

Technologický postup:

Dýni i cuketu omyjeme, nastrouháme, krátce povaříme v malém množství vody s přidaným bujonem (čím méně, tím větší hustotu bude mít a vyhneme se tak nutnosti zahušťování) a v mixéru důkladně rozmixujeme na kaši. Ve finále ochutíme minimem sójové omáčky a ozdobíme nastrouhanou červenou řepou.

Škola zdravého vaření

Polévky
Zpět na výpis

Dýňový krém

Název suroviny

Množství

MJ

Dýně máslová

1,250

kg

Cuketa

0,200

kg

Syrová červená řepa

0,050

kg

Sůl

0,005

kg

Sójová omáčka

0,005

l

Bio zeleninový bujon

0,005

kg

Dýni i cuketu omyjeme, nastrouháme, krátce povaříme v malém množství vody s přidaným bujonem (čím méně, tím větší hustotu bude mít a vyhneme se tak nutnosti zahušťování) a v mixéru důkladně rozmixujeme na kaši. Ve finále ochutíme minimem sójové omáčky a ozdobíme nastrouhanou červenou řepou.

Škola zdravého vaření