Cizrnový krém

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Voda

2,500

l

Cizrna

0,300

kg

Mrkev

0,100

kg

Česnek

Sůl

0,010

kg

Majoránka

Technologický postup:

Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).

89. + 44. MŠ Plzeň

Polévky
Zpět na výpis

Cizrnový krém

Název suroviny

Množství

MJ

Voda

2,500

l

Cizrna

0,300

kg

Mrkev

0,100

kg

Česnek

Sůl

0,010

kg

Majoránka

Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).

89. + 44. MŠ Plzeň