Cizrnový krém
Suroviny:
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Voda |
2,500 |
l |
|
Cizrna |
0,300 |
kg |
|
Mrkev |
0,100 |
kg |
|
Česnek |
||
|
Sůl |
0,010 |
kg |
|
Majoránka |
Technologický postup:
Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).

Cizrnový krém
|
Název suroviny |
Množství |
MJ |
|
Voda |
2,500 |
l |
|
Cizrna |
0,300 |
kg |
|
Mrkev |
0,100 |
kg |
|
Česnek |
||
|
Sůl |
0,010 |
kg |
|
Majoránka |
Uvaříme, rozmixujeme, dochutíme. Možno dát i jinou zeleninu, která nám polévku zahustí (brambor, petržel, celer).

89. + 44. MŠ Plzeň