Cizrnové karbenátky s řasou nori

Suroviny:

suroviny:

množství

jednotka

cizrna

0,05

kg

mořská řasa sušená

0,0006

kg

pasta miso (sojová)

0,005

kg

sůl

0,001

kg

koření pepř

0,0005

kg

strouhanka panko - zahuštění

0,006

kg

citronový koncetrát

0,004

l

bylinky petržel

0,003

kg

solamyl

0,006

kg

strouhanka panko - smažení

0,025

kg

olej rostlinný - smažení

0,04

l

Technologický postup:

Namočenou cizrnu (nejměně 24 hodin) nameleme nebo rozmixujeme a zamícháme s ingredieciemi: řasa nori na jemné plátky, petrželka na drobno nasekat a zatáhneme panko strouhankou. Důkladně zamícháme a tvarujeme požadované tvary - kuličky, placky, karbenátky. Obalíme v panko strouhance a smažíme. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen

Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Cizrnové karbenátky s řasou nori

suroviny:

množství

jednotka

cizrna

0,05

kg

mořská řasa sušená

0,0006

kg

pasta miso (sojová)

0,005

kg

sůl

0,001

kg

koření pepř

0,0005

kg

strouhanka panko - zahuštění

0,006

kg

citronový koncetrát

0,004

l

bylinky petržel

0,003

kg

solamyl

0,006

kg

strouhanka panko - smažení

0,025

kg

olej rostlinný - smažení

0,04

l

Namočenou cizrnu (nejměně 24 hodin) nameleme nebo rozmixujeme a zamícháme s ingredieciemi: řasa nori na jemné plátky, petrželka na drobno nasekat a zatáhneme panko strouhankou. Důkladně zamícháme a tvarujeme požadované tvary - kuličky, placky, karbenátky. Obalíme v panko strouhance a smažíme. 

Martin Kallasch, Creative Chef, Perfect Canteen