Podzimní pečení u Berušek

Berušky si v rámci tématu „Plody podzimu“ přinesly do třídy mnoho plodů  a využily je k různým aktivitám. Pečení bylo jednou z nich. Nejdříve si vyzkoušely přípravu i pečení jablečného štrůdlu a následně i pečených batát, brambor a mrkví v podobě zdravých hranolek. Jako první se seznámily se zdravými ingrediencemi a za pomoci bezpečných dětských škrabek a nožů připravily vše potřebné. Škrabaly, krájely, ochucovaly a na závěr samozřejmě i ochutnávaly J.  Nezapomněly si ani připravit zdravé tzatziki z okurek a bílého jogurtu. To vše  za bezpečné asistence paní učitelek.

Podzimní pečení u Berušek 1Podzimní pečení u Berušek 1Podzimní pečení u Berušek 1Podzimní pečení u Berušek 1Podzimní pečení u Berušek 1
Zpět na výpis