Na skok do Francie

Kdo by alespoň jednou nechtěl vidět Eiffelovu věž zblízka a ochutnat místní speciality Francie?

Dětem ve školce jsme dnes mohly alespoň přiblížit, jak takové francouzské menu může vypadat.

Hned ráno nám paní kuchařka připravila jogurt s čerstvým ovocem. Na oběd na nás čekala výborná francouzská cibulačka a ratatouille s bulgurem.

A co by to bylo za menu, kdyby v něm chyběla francouzská bagetka se sýrem žervé k odpolední svačince. Tomu říkáme parádní zakončení celého gurmánského týdne.

A co říct na závěr… snad jen Bon appétit!

Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1Na skok do Francie 1
Zpět na výpis