Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy

Naše paní kuchařka absolvovala kurz kvasového pečení, aby mohla dětem připravovat domácí pečivo. 

Na kurzu se dozvěděla spoustu zajímavých informací a rad jak na dokonalý chléb, ale hlavně jak o kvásek pečovat. 

 Důležitou složkou  správného kynutí  je kvalitní mouka, kterou odebíráme z rodinného mlýna v Tupesích nedaleko Uherské Hradiště. 

Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1Kurz kvasového chlebu v Bistrotéce Valachy  1
Zpět na výpis