Rybí filé na fazolových luscích

Suroviny:

Název suroviny

Množství

MJ

Lusky fazolové mražené

0,500

kg

Rybí filé -  mořské ryby

1,250

kg

Sůl

0,020

kg

Kopr čerstvý

0,005

kg

Máslo

0,020

kg

Olej stolní

0,002

l

Technologický postup:

Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.


Drůbeží a rybí pokrmy
Zpět na výpis

Rybí filé na fazolových luscích

Název suroviny

Množství

MJ

Lusky fazolové mražené

0,500

kg

Rybí filé -  mořské ryby

1,250

kg

Sůl

0,020

kg

Kopr čerstvý

0,005

kg

Máslo

0,020

kg

Olej stolní

0,002

l

Ryby poklademe na plech, přidáme na másle orestované fazolové lusky a dáme péct. Připravíme si koprové máslo a tím pak rybu polijeme. Podáváme s různě upravenými brambory a salátem.