Proveďte audit stávajícího stavu plýtvání potravinami ve školní jídelně

Cíl aktivity: žáci a studenti se seznámí s důvody, proč je důležité snižovat plýtvání potravinami; porozumí opatřením na snižování plýtvání potravinami ve školní jídelně a doma; zvládnou vypočítat hmotnost zbytků potravin a vyjádřit výsledky graficky.

Audit zbytků jídla ve školní jídelně

Formulář dotazníku pro audit

Formulář pro měření zbytků potravin

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací