Čočkové ragú

Suroviny:

Čočkové ragú

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky tymián

0,001

kg

celer řapíkatý

0,02

kg

cibule

0,02

kg

cuketa

0,02

kg

čočka

0,03

kg

čočka beluga

0,02

kg

čočka červená

0,02

kg

mrkev

0,025

kg

olej olivový

0,01

l

smetana

0,03

l

sůl

0,001

kg

Technologický postup:

Cibule na kostičky orestujeme s najemno nasekaným tymiánem, mrkví na kostičky, řapíkatým celerem a cuketou. Přidáme uvařenou čočku, zalijeme smetanou a zlehka svaříme. Dochutíme solí. 


Bezmasé pokrmy
Zpět na výpis

Čočkové ragú

Čočkové ragú

1

porce

suroviny:

množství

jednotka

bylinky tymián

0,001

kg

celer řapíkatý

0,02

kg

cibule

0,02

kg

cuketa

0,02

kg

čočka

0,03

kg

čočka beluga

0,02

kg

čočka červená

0,02

kg

mrkev

0,025

kg

olej olivový

0,01

l

smetana

0,03

l

sůl

0,001

kg

Cibule na kostičky orestujeme s najemno nasekaným tymiánem, mrkví na kostičky, řapíkatým celerem a cuketou. Přidáme uvařenou čočku, zalijeme smetanou a zlehka svaříme. Dochutíme solí.