Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat?

Společně jsme v červnu po 3 dvouhodinové bloky uvařili boloňské masové a bezmasé těstoviny, gulášovou polévku, zeleninový vývar, bramboráky, bramborovou španělskou tortilu a vyzkoušeli nápady na jednoduché snídaně a svačiny s sebou. Cílem byla základní orientace v surovinách, příprava výživných a ekonomicky nenáročných jídel. Myslím, že tento projekt na zkoušku dopadl dobře, skoro všichni se rádi zapojili a s ještě větší radostí ochutnali vlastnoručně uvařená jídla.

Olga Chlápková, vedoucí školní jídelny
Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1Vaření deváťáků aneb co navíc jim můžeme ještě předat? 1
Zpět na výpis