Svatomartinské rohlíčky

12. 11. 2021

Svatomartinské rohlíčky, nebo podkovy. Tak se říká pečivu, které se peče v období svátku sv. Martina. Svatomartinské rohlíčky se mohou připravovat z mnoha těst, nejen z kynutého. Náplní mohou být povidla, ořechová nebo maková náplň. My jsme se také pustili do pečení rohlíčků, které jsme plnili povidly. Všem moc chutnaly.

Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1Svatomartinské rohlíčky 1
Zpět na výpis