Sušíme ovoce

27. 11. 2019
Základní škola a mateřská škola Tři Sekery

Sušení je jednoduchá konzervace ovoce i zeleniny.Mezi výhody patří nejen to,že způsob je poměrně lehký,ale hlavně to,že se v potravinách zachovávají přirozené látky-vitamíny,minerály a vláknina.Např.ovoce je také přirozeně sladké a proto se již nemusí doslazovat. Pozor proto na kupované výrobky, neboť do těch se cukr přidává a mimo to také další konzervanty.Je tedy lepší pustit se do toho sami. Zvládli jsme to i my....

Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1
Zpět na výpis

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací