Sušíme ovoce

27. 11. 2019

Sušení je jednoduchá konzervace ovoce i zeleniny.Mezi výhody patří nejen to,že způsob je poměrně lehký,ale hlavně to,že se v potravinách zachovávají přirozené látky-vitamíny,minerály a vláknina.Např.ovoce je také přirozeně sladké a proto se již nemusí doslazovat. Pozor proto na kupované výrobky, neboť do těch se cukr přidává a mimo to také další konzervanty.Je tedy lepší pustit se do toho sami. Zvládli jsme to i my....

Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1Sušíme ovoce 1
Zpět na výpis