Seminář zdravého vaření pro pracovníky školních jídelen v Brně
Seminář zdravého vaření
pro pracovníky školních jídelen základních škol
Brno, čtvrtek, 29. října 2015
Školní jídelna a kuchyň ZŠ a MŠ Waldorfské,
Plovdivská 2572/8, 616 00 Brno.
9.00 - 9.30 seznámení, program, představení programu Skutečně zdravá škola,
Hanka Murphy, Skutečně zdravá škola
9.30 - 10.00 Skutečně zdravá škola a jídlo z blízka ve školní kuchyni,
Tom Václavík, Skutečně zdravá škola
10.00 - 12.00 Příprava skutečně zdravého školního oběda,
Vlastimil Kelbl, šéfkuchař restaurace Rebio, Brno
- Carpaccio z červené řepy s balkánským sýrem a konopným semínkem
- Zeleninová polévka z červené čočky s čerstvým kokosovým mlékem
- Rajčatová rajta
- Špaldový pilaf s uzeným tofu, hlívou, zeleninou a pečenou dýní hokaido
- Jáhlový pudingový pohár s ovocem
12.00 Oběd
13.00 – 13.30 Příklady dobré praxe ze školní jídelny,
Marta Mandincová, školní jídelna Horní, Brno
13.30 – 14.00 Prezentace dodavatelů surovin a potravin do gastroprovozů,
14.00 - 16.00 Příprava skutečně zdravé večeře,
Michal Bareš, lektor a kuchař
- Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
- Červená čočka, rýže, pečená zelenina, salát
- Královská cizrna, bulgur, salát
- Pečená plněná jablka
16.00 Večeře
Diskuse a ukončení semináře
Pro koho: Seminář je určen pro pracovníky školních jídelen základních škol, kteří mají zájem naučit se nové recepty. Příprava oběda a večeře bude probíhat přímo ve školní kuchyni, účastníci si jednotlivé pokrmy uvaří a zkonzumují.
Cena semináře: 1 000 Kč – cena zahrnuje veškeré náklady na seminář, včetně lektorů, surovin a pokrmů. Cenu zaplatíte na základě daňového dokladu, který obdržíte po registraci. Faktura musí být uhrazena v plné výši nejpozději v úterý 27. října.
Počet míst je omezen na 12. Své místo si rezervujte nejpozději do 25.října na hanka@skutecnezdravaskola.cz. Zašlete nám prosím tyto informace:
- Název školní jídelny/školy:
- IČO:
- Fakturační adresa:
- Jména účastníků:
- Telefonní kontakt na kontaktní osobu:
- E-mail na kontaktní osobu: