Seminář zdravého vaření pro pracovníky školních jídelen v Brně

14. 10. 2015

Seminář zdravého vaření

pro pracovníky školních jídelen základních škol

Brno, čtvrtek, 29. října 2015

Školní jídelna a kuchyň ZŠ a MŠ Waldorfské,

Plovdivská 2572/8, 616 00 Brno.

9.00 - 9.30 seznámení, program, představení programu Skutečně zdravá škola,

Hanka Murphy, Skutečně zdravá škola

9.30 - 10.00 Skutečně zdravá škola a jídlo z blízka ve školní kuchyni,

Tom Václavík, Skutečně zdravá škola

10.00 - 12.00 Příprava skutečně zdravého školního oběda,

Vlastimil Kelbl, šéfkuchař restaurace Rebio, Brno

  • Carpaccio z červené řepy s balkánským sýrem a konopným semínkem
  • Zeleninová polévka z červené čočky s čerstvým kokosovým mlékem
  • Rajčatová rajta
  • Špaldový pilaf s uzeným tofu, hlívou, zeleninou a pečenou dýní hokaido
  • Jáhlový pudingový pohár s ovocem

12.00 Oběd

13.00 – 13.30 Příklady dobré praxe ze školní jídelny,

Marta Mandincová, školní jídelna Horní, Brno

13.30 – 14.00 Prezentace dodavatelů surovin a potravin do gastroprovozů,

SONNENTOR, FarmBox

14.00 - 16.00 Příprava skutečně zdravé večeře,

Michal Bareš, lektor a kuchař

  • Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
  • Červená čočka, rýže, pečená zelenina, salát
  • Královská cizrna, bulgur, salát
  • Pečená plněná jablka

16.00 Večeře

Diskuse a ukončení semináře

Pro koho: Seminář je určen pro pracovníky školních jídelen základních škol, kteří mají zájem naučit se nové recepty. Příprava oběda a večeře bude probíhat přímo ve školní kuchyni, účastníci si jednotlivé pokrmy uvaří a zkonzumují.

Cena semináře: 1 000 Kč – cena zahrnuje veškeré náklady na seminář, včetně lektorů, surovin a pokrmů. Cenu zaplatíte na základě daňového dokladu, který obdržíte po registraci. Faktura musí být uhrazena v plné výši nejpozději v úterý 27. října.

Počet míst je omezen na 12. Své místo si rezervujte nejpozději do 25.října na hanka@skutecnezdravaskola.cz. Zašlete nám prosím tyto informace:

  • Název školní jídelny/školy:
  • IČO:
  • Fakturační adresa:
  • Jména účastníků:
  • Telefonní kontakt na kontaktní osobu:
  • E-mail na kontaktní osobu: 
Zpět na výpis