Školní blog

  • 20 únor 2018

    Vzdělávání v naší školní jídelně

    Autor: Základní škola a Mateřská škola, Višňové, okres Znojmo, příspěvková organizace

    První školení programu Skutečně zdravá škola v naší školní jídelně mělo velký úspěch. Již tento týden máme na jídelníčku páteční bezmasé jídlo - kaši z červené čočky s cibulkou a tofu.

    celý článek
  • 15 únor 2018

    Prezentace školy

    Autor: Základní škola a mateřská škola obce Zbyslavice, příspěvková organizace

    15. února 2018 jsme měli možnost prezentovat školu na valné hromadě Spolku pro obnovu venkova Moravskoslezského kraje. Účastnilo se jí v sále Obecního domu Zbyslavice 50 zástupců obcí z MSK. Děti ve školce napekly zdravé sušenky, žáci 1.- 2.třídy namazali zdravé jednohubky, paní kuchařky připravily těstovinový salát, Katka a David odprezentovali všechny tyto aktivity naší Skutečně zdravé školy. Děkuji...

    celý článek
  • 14 únor 2018

    Živý kvásek

    Autor: Školička Kamarád Nové Veselí

    V rámci projektu Od zrníčka ke chlebíčku jsme si vyzkoušeli pokus s kvasnicemi čerstvými a sušenými. O tom již článek dříve.Teď jsme podle zvyků našich babiček zkusili vyrobit živý kvásek.

    celý článek
  • 13 únor 2018

    Zdravá svačinka - školení v ZŠ Kynžvart

    Autor: Základní škola a mateřská škola Tři Sekery

    Dne 13.2.2018 se naše paní kuchařky zúčastnily proškolení od skutečně zdravé školy , které se uskutečnilo v ZŠ Kynžvart. Ze školení si přinesly spoustu inspirace, jak nám zpestřit jídelníček.

    celý článek
  • 09 únor 2018

    Zemědělství v Rudníku žije!

    Autor: Základní škola Rudník

    Zemědělství v Rudníku žije!

    celý článek

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací